Over DCG

DCG vooruit in grondstoffen!

Wij werken mee aan oplossingen voor een betere infrastructuur!

Grond- en wegeniswerken, waterbouw, beton- of industriële toepassingen: in welke sector u ook actief bent, U als klant wordt geconfronteerd met verscheidene hedendaagse uitdagingen.

Wij zoeken voor u de juiste materialen met de logistieke formules, naargelang uw toepassing. We maken het verschil met transparante afspraken en een onbesproken service.

 

DCG zoekt naar innovatieve oplossingen die een antwoord kunnen bieden op de vraagstukken van deze tijd.

Circulaire producten die duurzaam en milieuvriendelijk zijn, daar onderscheiden wij ons in met onze kennis en vakmanschap. Dankzij een dosis creativiteit zien wij mogelijkheden, waar we samen met U ideeën creëren voor een mooiere, veiligere en kleurrijkere wereld.

Samen denken we verder!

Wie zijn wij?

DCG is opgericht in 2011 door Edo Heslinga en André Kooloos, die gezamenlijk een schat aan ervaring hebben in de beton-, spoor-, grond- en wegeniswerken als ook in de waterbouw.

De naam DCG staat voor Dolomies, Calcaire, Grès, drie belangrijke steensoorten uit de Belgische groeves. Door de jarenlange ervaring is DCG uitgegroeid tot een vaste waarde als leverancier van waterbouwsteen, half-verhardingen, gekleurde materialen en steenslag voor de Belgische markt. Sinds enkele jaren leveren we ook mineralen voor industriële toepassingen.

 

Onze missie:

Vanuit beschikbare producten oplossingen creëren voor onze klanten!

Hoe doen we dat?

  • Door intern een omgeving te creëren waarin iedereen de vrijheid voelt om vanuit eigen kracht te werken
  • Door kennis te delen met onze klanten
  • Door het zoeken naar oplossingen waarin u als klant centraal staat.